De Piepenplassers trekken zich niets aan van storm Ellen

VILSTEREN – De Piepenplassers maakten zich niet druk om storm Ellen. Ondanks het feit dat andere optochten in de provincie geen doorgang konden vinden, achtte de organisatie het wel verantwoord om de optocht in Piepenplas door te laten gaan.

Om 13.30 uur ging de optocht van start en maakte drie rondjes om de kerk. Naast individuen, duo’s, kleine en grote groepen, sierden de praalwagens het toch wat grijzige straatbeeld. Ook het publiek trok zich niets aan van de regen en wind. Rijen dik stonden enthousiaste toeschouwers de feestelijkheden te bewonderen.

De jury beoordeelde de wagens op zes punten. Zo werd onder meer gekeken in hoeverre het onderwerp gelieerd was aan carnaval, er werd beoordeeld op presentatie en natuurlijk op originaliteit. Tijdens de prijsuitreiking aan het einde van de middag mocht Goed Zat uit Vilsteren zich de winnaar noemen, de Vlierhoekers uit Vilsteren ontvingen de tweede prijs en Tied zat uit Dalmsholte werd derde.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.