De Boer als Gastheer winnaar ‘Vechttrofee 2019’

REGIO – Tijdens de jaarlijkse deelnemersbijeenkomst van Vechtdal Marketing heeft Martin Overweg (winnaar van de Vechttrofee 2018) samen met Tamara Toering, merkleider Vechtdal Marketing, de Vechttrofee overhandigd aan ‘De Boer als Gastheer’. Ondernemers en inwoners van het Vechtdal hebben hen daarmee benoemd tot beste Vechtdal promotor van 2019.

De Vechttrofee

Jaarlijks reikt Vechtdal Marketing de Vechttrofee uit aan personen of organisaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt om de naam van het Vechtdal in positieve zin uit te dragen. Kandidaten voor deze prijs worden aangedragen door bewoners en bedrijven in het Vechtdal.

De Boer als Gastheer

Achttien gastvrije boeren in Vechtdal Overijssel stellen hun bedrijf open voor het publiek. Dat doen ze allemaal op hun eigen manier. Daardoor is elke boerderij uniek en leuk om te bezoeken voor een dagje uit en soms om te blijven slapen. Op de boerderijen kun je genieten van talloze activiteiten en aantrekkelijke arrangementen voor zowel jong als oud. De boeren in het Vechtdal hebben zelfs speciaal voor kinderen fietsroutes ontwikkeld waarbij je langs de route producten kunt kopen en opdrachten kunt doen op een boerenerf. ‘‘We vinden De Boer als Gastheer een zeer terechte winnaar. Zij hebben zich afgelopen jaar enorm verdienstelijk gemaakt voor het Vechtdal. Met name met de nationale lancering van ‘Niet zonder Ons’, hun eigen lied’’, aldus Anieke van Wijnen van Vechtdal Marketing.

Vele ambassadeurs

De Vechttrofee is dit jaar voor de elfde keer uitgereikt. Elk jaar komen er aanmeldingen binnen voor mogelijke kandidaten. Allemaal hebben ze op hun eigen manier liefde voor de regio. Ze zijn trots op het gebied en dragen dat maar wat graag uit. Vechtdal Marketing is blij met zoveel goede ambassadeurs in het gebied. “Het zijn deze ambassadeurs die de positionering ‘Vechtdal Overijssel, Alle Tijd’ lading geven en zorgen dat het veel meer is dan een loze kreet”, aldus Tamara Toering, merkleider Vechtdal Marketing.

Deelnemersbijeenkomst

Tijdens de deelnemersbijeenkomst is gesproken met vier speciale gasten, gevolgd door een miniworkshop circulair ondernemen in de vrijetijdseconomie, tevens de kick-off van CIRCO Track.

Vechtdal Overijssel…alle tijd!

Daar waar rust en ruimte door het landschap stromen. Waar het leven voortkabbelt in hetzelfde tempo als het water van de Vecht. Dat is Vechtdal Overijssel. Hier vind je het nog: alle tijd voor jezelf en voor elkaar. Het aanbod varieert van (ANWB) topcampings en luxe logiesverstrekkers tot passievolle horeca en streekproducenten. Bovendien is Vechtdal Overijssel dé buitenspeelregio nr. 1 van Nederland. Het Vechtdal biedt de mogelijkheid om tot rust te komen, tijd met elkaar door te brengen en bewust te genieten. Meer ins&outs:

www.vechtdaloverijssel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.