Home / / Charlotte Haesen zingt Franse pareltjes in De Stoomfabriek

Charlotte Haesen zingt Franse pareltjes in De Stoomfabriek

DALFSEN – Op vrijdag 28 februari opent Charlotte Haesen onder begeleiding van het Tobalita Strijkkwartet, voor één avond haar Café des Chansons in theater De Stoomfabriek. Het is een unieke combinatie van schitterend gezongen Franse chansons in een omhulsel van fluwelen strijkklanken.

Charlotte bezit een jazzy stemgeluid, dat zich perfect leent voor het repertoire van grote namen als Barbara Gainsbourg, Edith Piaf en Jacques Brel. Twee CD’s werden al bekroond met vijf sterren (Het Parool). In Podium Witteman waren publiek en presentator laaiend enthousiast. De muzikale pers liet zich al evenmin onbetuigd: vrolijk, dramatisch, melancholiek, ontroerend.

In het Café des Chansons is het heerlijk toeven met Charlotte Haesen en het Tobalita Strijkkwartet als bedienend personeel. In De Stoomfabriek op vrijdag 28 februari om 20.30 uur. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn te koop via de site, bij Primera of aan de zaal.
www.theaterdestoomfabriek.nl

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.