Home / / Buurtmaaltijd in Beerzerveld

Buurtmaaltijd in Beerzerveld

BEERZERVELD – In 2014 hield Landstede Welzijn een enquête en in april van hetzelfde jaar presenteerden zij een ‘proeverij’ in Kulturhus ‘tsaMENSpel. Sinds die tijd worden er op de tweede woensdag van de maand, buurtmaaltijden geserveerd en is het aantal deelnemers sinds de start, nagenoeg verdubbeld. Inmiddels is het stokje overgenomen door Wijz Welzijn.

Belangstellenden zijn welkom om deel te nemen aan de buurtmaaltijd. Deelname is niet aan leeftijd gebonden, Ook wie nog geen 65-plusser is, is welkom. Een driegangenmaaltijd bestaat uit; soep, een hoofdschotel en een dessert en wordt geserveerd in het Kulturhus aan de van Alewijkstraat 36 in Beerzerveld. Aanvang is om 12.00 uur (inloop vanaf 11.30 uur). De kosten zijn 7 euro per persoon, inclusief een consumptie.

Aan- en afmelden kan tot de maandag voor de buurtmaaltijd bij: Silke Schuurman: 06-41643398, email: s.schuurman@wijz.nu. De eerstvolgende data zijn: 11 maart, 8 april, 6 mei en 3 juni.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.