Buurtmaaltijd in Beerzerveld

BEERZERVELD – In 2014 hield Landstede Welzijn een enquête en in april van hetzelfde jaar presenteerden zij een ‘proeverij’ in Kulturhus ‘tsaMENSpel. Sinds die tijd worden er op de tweede woensdag van de maand, buurtmaaltijden geserveerd en is het aantal deelnemers sinds de start, nagenoeg verdubbeld. Inmiddels is het stokje overgenomen door Wijz Welzijn.

Belangstellenden zijn welkom om deel te nemen aan de buurtmaaltijd. Deelname is niet aan leeftijd gebonden, Ook wie nog geen 65-plusser is, is welkom. Een driegangenmaaltijd bestaat uit; soep, een hoofdschotel en een dessert en wordt geserveerd in het Kulturhus aan de van Alewijkstraat 36 in Beerzerveld. Aanvang is om 12.00 uur (inloop vanaf 11.30 uur). De kosten zijn 7 euro per persoon, inclusief een consumptie.

Aan- en afmelden kan tot de maandag voor de buurtmaaltijd bij: Silke Schuurman: 06-41643398, email: s.schuurman@wijz.nu. De eerstvolgende data zijn: 11 maart, 8 april, 6 mei en 3 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.