Home / / Boerenmarkt met verse soep en balkenbrij

Boerenmarkt met verse soep en balkenbrij

VILSTEREN – Op zaterdag 15 februari is er weer de Boerenmarkt in Vilsteren. Er is een grote keus aan voedzame en gezonde producten, direct van het land op het bord. Ook is er stevige kost voor gure dagen te koop, denk aan kant-en-klare soepen, balkenbrij en visjes uit de frituur.

Deze zaterdag zijn ook weer Maurits von Martels, Tweede Kamer CDA en Malik Azmani, Europarlement VVD van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig om een ieder te woord te staan. Verder wijst de organisatie op de mogelijkheid om op de eerste zaterdag van de maand bestellingen op te halen bij erve Meijerink.

De Boerenmarkt Vilsteren is er iedere derde zaterdag van de maand, van 11.00 tot 16.00 uur. Zie voor meer informatie en de lijst van deelnemers: www.landgoedvilsteren.nl. Kijk voor de laatste nieuwtjes op facebook en twitter.

Lees ook

Politiek Verwoord

Dalfsen – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.