Blijf jij uit handen van de Hunters?

DALFSEN – Saam Welzijn presenteert op 28 februari het spel ‘Hunted’ voor jongeren vanaf 10 jaar. Denk jij uit de handen te kunnen blijven van de Hunters? Doe dan mee met het spel Hunted. Het spel wordt gespeeld op vrijdagavond 28 februari van 19.00 tot 21.30 uur. Het verzamelpunt is bij het jongerencentrum van de Trefkoele en vanaf daar start het spel.

Het is de bedoeling om uit handen te blijven van de Hunters en daarbij zoveel mogelijk punten proberen binnen te halen, zonder gezien te worden. Kun jij samen met je vrienden/vriendinnen handelen onder de druk van de Hunters? Geef je dan op via: www.dalfsenbegweegt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.