Bijeenkomst over de toekomst van Beerzerveld

BEERZERVELD – Op woensdag 4 maart is er een bijeenkomst voor inwoners van Beerzerveld met toekomstvisie als thema. Hoe willen de bewoners van Beerzerveld dat hun kern er in de toekomst uitziet? De bijeenkomst vindt plaats in HCR Beerzerveld aan de van Alewijkstraat 32.

Er staan deze avond belangrijke onderwerpen op het programma, zoals: vinden de inwoners het prettig wonen in Beerzerveld? Zijn er voldoende (huur)huizen, zijn de wegen veilig, zijn er genoeg ontmoetingsplaatsen en mogelijkheden voor ontspanning?

De avond begint om 19.00 uur en wordt gehouden in opdracht van de gemeente Ommen in het kader van ‘Aan de slag met de toekomst van de gemeente Ommen’. De organisatie hoopt dat de inwoners van Beerzerveld zich op deze avond massaal laten horen. Het bestuur van Plaatselijk Belang Beerzerveld/Mariënberg is aanwezig om de geluiden te horen en te versterken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.