Home / / Bewoners Kievitstraat bezorgd over aanleg fietstunnel

Bewoners Kievitstraat bezorgd over aanleg fietstunnel

OMMEN – De bewoners van de Kievitstraat in Ommen maken zich zorgen. De reden is de toekomstige aanleg van een fietstunnel onder de N48, als onderdeel van de Vechtdal Verbindingen. Er is door de bewoners een vragenlijst opgesteld en naar aanleiding hiervan heeft er een gesprek met de gemeente plaatsgevonden.

Ook hebben de bewoners contact gelegd met de Provincie Overijssel. Zij zien namelijk een alternatieve route voor de afwikkeling van het fietsverkeer. Een variant die veiliger en sneller is en bovendien een betere verbinding biedt. De Provincie Overijssel heeft aangegeven deze vorm te willen onderzoeken, echter de gemeente dient dit goed te keuren. De bewoners vrezen dat als er niet tijdig duidelijkheid komt, het te laat is. De contouren van de voorbereidingen zijn namelijk al zichtbaar.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.