Belangstellenden gezocht voor nieuw huiskamerkoor

OMMEN – Binnenkort start er in Ommen een huiskamerkoor onder leiding van dirigente Nelleke Beijert en initiatiefneemster Brigitta Wemekamp. De repetities vinden plaats op de benedenverdieping van B&B De Vier Jaargetijden en worden iedere twee weken op de donderdagmorgen gehouden. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden. Het is laagdrempelig, vrolijk en de muziek is zowel Nederlands als internationaal. De kosten zijn 7,50 euro per repetitie. Vrouwen en mannen zijn welkom. Bel voor meer informatie naar: 06-54310157 of mail naar: brigittakoopman@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.