Home / / Algemene Ledenvergadering van de Oranjevereniging

Algemene Ledenvergadering van de Oranjevereniging

OMMEN – De Oranjevereniging Ommen nodigt haar leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op 4 maart aanstaande. Tijdens deze vergadering wordt onder meer Michel Hogenkamp als nieuw bestuurslid voorgesteld.

Anneke Ruitenberg is bereid geweest om de taken als penningmeester over te nemen in verband met het ziekteproces van Dineke Hendrikx. Kort voor haar overlijden is Dineke teruggetreden uit het bestuur. De Algemene Ledenvergadering vindt plaats bij Brasserie Tante Pos op 4 maart en begint om 20.00 uur.

Lees ook

Alle activiteiten van Saam Welzijn stopgezet tot 1 juni 2020

NIEUWLEUSEN – In verband met het heersende coronavirus en de hiervoor ingestelde maatregelen, stopt Saam …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.