Actiemaanden bij Wereldrestaurant De Lindenberg

(Advertorial)

OMMEN – Ieder jaar presenteert Wereldrestaurant De Lindenberg ludieke acties om de (vaste) gasten te bedanken voor het vertrouwen. Zo gaven zij ruim drie jaar geleden een Toyota Aygo weg en vorig jaar onder meer een televisie en een wasmachine.

Dit jaar bestaat het Wereldrestaurant zesenhalf jaar. En dat wordt gevierd: Zo kan de vierde volwassene gratis mee-eten en eten kinderen tot en met dertien jaar, voor de helft van de prijs. Meer informatie over de voorwaarden hiervan is te vinden op de vernieuwde website van de Lindenberg.

De komende periode past het Wereldrestaurant het menu hier en daar aan. Naargelang de behoefte van de gasten worden jaarlijks nieuwe gerechten aan het uitgebreide buffet toegevoegd. Verder biedt De Lindenberg de ‘Kidsworld’, waar de kinderen na het eten kunnen uitbuiken in de minibioscoop, waar ze kunnen tafeltennissen, tafelvoetballen of air hockey kunnen spelen. Zoals altijd zet het restaurant de kwaliteit en service op nummer één, en gaan ze het nieuwe jaar fris in met deze te gekke jubileumacties!

www.wereldrestaurantdelindenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.