Zoekplaatje van de Week

Deze foto is afkomstig van ‘Ommer’ Geert de Vries uit Dunedin in Nieuw Zeeland. Hij is de zoon van Johan de Vries en Johanna Westerhuis en is in 1945 aan de Hardenbergerweg 21 in Ommen geboren. In 1946/1947 verhuisde de familie naar de Schurinkstraat 3 in Ommen. Voordat de familie in 1958 naar Nieuw Zeeland emigreerde heeft de familie nog enkele jaren in Zwolle gewoond en brachten ze veel vakanties in Ommen door. Van Geert ontvingen we een dertiental foto’s uit de verzameling van zijn moeder Johanna de Vries-Westerhuis, in 1920 in Ommen geboren en in 2002 overleden. Alleen zijn ouders, grootouders en een tante herkent hij op de foto’s, maar hij is zeer ge├»nteresseerd in meer namen van personen op de foto’s. Dit is de tweede foto uit de verzameling van Geert de Vries. Van deze prachtige maar beschadigde foto heeft Geert geen idee wie er op staan. Wie helpt hem aan namen?

Op het vorige zoekplaatje uit deze 2-wekelijkse reeks (dames op de warenmarkt op het Kerkplein in Ommen) hebben we helaas geen reacties ontvangen, evt. reacties zijn alsnog zeer welkom.

Reacties op het zoekplaatjes van deze week graag met vermelding van archiefnummer IP0011 verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Camping de Koeksebelt, daar is het goed toeven en gaan de natuur en stadse geneugten hand in hand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.