Wim Niens winnaar van de klaverjasmarathon 2020

DALFSEN – Afgelopen zaterdagmiddag 11 januari kwamen 88 personen naar het Parochiehuis aan de Emmastraat in Dalfsen om deel te nemen aan de jaarlijkse editie van de klaverjasmarathon. In totaal zijn er vijf ronden gespeeld.

Winnaar werd Wim Niens. Hij is de tweede persoon, samen met Roel Halfman, die voor de tweede keer tot winnaar werd uitgeroepen. Niens kreeg uit handen van de organisatie een mooie prijs aangeboden. Het puntentotaal van de winnaar was 9.545. De tweede en derde plek waren voor debutanten aan dit evenement: Jan Hoekman (9.438 punten) en Lars van der Vegt met 9.361 punten. In de top twintig zaten deze keer veel oud winnaars. Drie willekeurige getrokken nummers kregen nog een blik snert uitgereikt door Rikus van der Vegt. Het gemiddelde per ronde was 1.525 punten. Dit werd niet gehaald door Betti Westerkamp. Hij pakte ook een mooie prijs, de poedel.

De winnaar van vorig jaar Gert Halfman had deze middag iets mindere kaarten en nestelde zich daarmee op een 34e plek. De hoogste score in een ronde (2.420 punten) werd behaald door Andre van Meeteren en Ronald Booijink. De laagste score (807) werd gescoord door Albert Busker en Dinie van Dijk. Totaal werden 686.374 punten gescoord. In de pauze werd een heerlijke kop snert/groentesoep en roggeboord met spek geserveerd. De prijzen werden uitgereikt door Robert Haarman en Nico Noordman. Gemeld werd door Ronald Booijink dat de organisatie zoals gebruikelijk weer dik in orde was en men kijkt zeer tevreden terug op het verloop van deze klaverjasmarathon.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

“Met 88 deelnemers was de jaarlijks klaverjasmarathon in het Parochiehuis in Dalfsen wederom een groot succes”, meldt Ronald Booijink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.