Wereldkampioene Linda de Vries reikt prijs uit aan beste sportvrouw van het jaar

OMMEN – Alle genomineerde sporters die aanwezig waren tijdens het sportgala in het Theater de Carrousel te Ommen hebben grote dromen. Met regelmaat werden de Olympische Spelen van 2024 genoemd. Wie deze ultieme prestatie gaat halen, is nog even afwachten. Wel werden twee sporters uit Ommen gekroond tot sportman en sportvrouw van het jaar. Samboko sportvrouw Lindy Zandman uit Beerze en topschaatser Stefan Westenbroek mochten de prijzen uit handen van internationaal bekende topsporters ontvangen. De dames van Energy Gym gingen met de prijs voor de beste sportploeg naar huis.

Wethouder en presentator Ko Scheele maakte een wervelende opening van dit gala. De avond begon ontspannen met een interview met de burgemeester van Ommen over de sportverenigingen in Ommen en zijn eigen aspiraties op sportgebied. Hierna volgde een korte sportquiz. Alle aanwezigen moesten door middel van een blauwe en gele kaart antwoord geven op een aantal sportgerelateerde vragen. Wie de meeste vragen goed beantwoordde, kreeg een prijs.

Meer tijd dan voor een stevige wandeling per week kan de burgervader helaas niet vrij maken. Toch is hij degene die, van alle aanwezigen in de tot aan de nok toe gevulde theaterzaal, alle vragen goed wist te beantwoorden. Het was dan ook een hilarisch moment dat de prijs, een tien-badenkaart van het zwembad De Carrousel, door de wethouder aan de burgemeester werd uitgereikt. Een bulderend lachsalvo ging door de zaal. Van één enkele wandeling per week, moet de burgemeester het zwembad in. Lang houdt Vroomen deze sportieve prijs niet in zijn bezit want op het moment dat bekend wordt dat de jonge atleet Nout Meijer het sporttalent van het jaar is, geeft de burgmeester aan hem de cheque van het zwembad. Lees verder op pagina….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.