Home / tweetpost / VV Marienberg JO8-1 overtuigend kampioen zaalvoetbalcompetitie

VV Marienberg JO8-1 overtuigend kampioen zaalvoetbalcompetitie

MARIËNBERG – De spelers van VV Marienberg JO8-1 zijn op zaterdag 4 januari overtuigend kampioen geworden van de regionale zaalvoetbalcompetitie voor jeugd onder de acht jaar. De zaalcompetitie vond plaats in De Binder in Gramsbergen, waar gespeeld werd in een poule met vijf teams. De andere deelnemende teams waren Hardenberg ’85, SV Gramsbergen, HHC en JCLE.

De competitie besloeg drie zaterdagen waar alle bovengenoemde teams in totaal drie keer tegen elkaar uitkwamen. De eerste competitiedag werd door VV Marienberg met twaalf punten afgesloten, het team pakte de volle winst in alle wedstrijden. De tweede competitiedag werd er tweemaal gelijk gespeeld en tweemaal gewonnen. De laatste competitiedag liet het team er geen gras over groeien: alle wedstrijden werden winnend afgesloten.

 Met een totaal van 32 punten van de maximaal haalbare 36 punten, 33 doelpunten voor en slechts 4 doelpunten tegen, mag VV Marienberg JO8-1 zich dan ook terecht de zaalvoetbalkampioen van de regio noemen. Het kampioenschap werd gevierd met veel praatjes onder de douche en een lekker zakje chips na de wedstrijd. Op naar de voorjaarscompetitie!

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.