Vul de kas actie Jumbo Kamphuis groot succes

DALFSEN – De Vul de kas actie is vrijdag 3 januari afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking. Er is in totaal 23.312,40 euro verdeeld over maar liefst 60 verenigingen en scholen.

In totaal zijn er meer dan 222.500 vouchers verzilverd. Niet eerder werden er bij een dergelijke actie, zoveel vouchers verzilverd. Daarnaast zijn er maar liefst 21 ludieke acties ondernomen door de verschillende deelnemers. Hier werd een bedrag van 1050 euro mee opgehaald.

De “Vul de Kas” actie is voor het eerst in 2016 ingezet met destijds 40 deelnemers. De diversiteit was ook dit keer erg groot met verenigingen en scholen uit Dalfsen en omstreken. De inbreng vanuit Vilsteren en Wijthmen was ook deze keer weer bijzonder groot.

Naast het verzilveren van de vouchers (bij iedere 10 euro een voucher) konden de deelnemers ook een Gouden Voucher (waarde 50 euro) verdienen, wanneer ze een bijzondere activiteit organiseerden. Hier is ook flink gebruik van gemaakt, een kleine greep hieruit: mini tafeltennis, flashmob in de winkel, diverse ludieke promotie filmpjes, gymdemo, laten proeven van hapjes, uitdelen van kerstwensen, diverse muziekoptredens waaronder een winkel vol met accordeonisten etc.

Kijk voor de uitslagen op www.vuldekas.nl/jumbokamphuis/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.