Voscomtronics en Glasvezel Buitenaf geven 4100 euro weg

(Advertorial)

REGIO – 4100 euro weggeven, dat doe je niet wekelijks. Maar Voscomtronics doet het deze week samen met Glasvezel buitenaf Vechtdal wel!

In oktober, november en december heeft Voscomtronics zich ingezet voor de glasvezel vraagbundeling in de kernen Oudleusen, Nieuwleusen, Witharen, Vilsteren, Lemele en Wijthmen. In alle kernen wordt dit jaar glasvezel aangelegd. En daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

Elke aanmelding in de kern leverde een plaatselijk belang of een vereniging 10 euro op. In sommige kernen is meer dan 40% aan aanmeldingen behaald, waardoor Glasvezel Buitenaf de verdubbelaar inzet en er nog eens 10 euro bij doet. Deze clubs en verenigingen hebben zich enorm ingezet. Het mes snijdt in dit geval aan vier kanten. Het heeft geresulteerd in een fantastisch bedrag van 4100 euro. Met dit geld kan een plaatselijk belang of een vereniging mooie dingen voor de leden en/of voor de gemeenschap doen.

Wij als plaatselijke ondernemer geloven in een fijne samenwerking en ondersteuning van plaatselijke verenigingen, initiatieven en belangen. Dat laten we zien door sponsoring bij diverse verenigingen, het hoofdsponsorschap van bijvoorbeeld de Magic Unlimited show bij Supportersvereniging OZC, de pubquiz bij Volco Ommen, waar we de hoofdprijs in de vorm van een tablet sponsorden, maar ook met dit glasvezel project. Dat plaatselijke verenigingen en partijen meeprofiteren van het succes vinden wij geweldig.

Via deze weg willen wij, tevens namens de verenigingen en plaatselijke belangen, iedereen die zich heeft ingezet en zich via de clubactie heeft ingeschreven voor glasvezel ontzettend bedanken. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.