Home / / Vorie Vana druk met repetities nieuw toneelstuk

Vorie Vana druk met repetities nieuw toneelstuk

BEERZERVELD – Toneelvereniging Vorie Vana uit Beerzerveld zet de laatste puntjes op de i voor de eerste uitvoeringen van het nieuwe stuk: Als de natuur zien gang giet. Een toneelstuk van Herman van der A, waarbij Chris Stuut de regie voor zijn rekening neemt.

Als bijna alle boerenbedrijven door natuurbeheer op het dorp zijn opgekocht, blijven er nog drie boerderijen, een kerk en een vervallen hotelletje over, de rest is allemaal ingeplant met heide. De drie overgebleven boeren zijn fel tegen natuurbeheer en als er dan ook nog twee vrijgezelle zusters uit de stad het hotelletje nieuw leven in willen blazen en er een schaapherder met schapen komt is de chaos compleet.

Op vrijdag 10 en op zaterdag 11 januari is de voorstelling te zien bij De Voorveghter in Hardenberg. Kaarten zijn nu al te bestellen via: 0523-280350 of via de website van De Voorveghter.

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.