Vorie Vana druk met repetities nieuw toneelstuk

BEERZERVELD – Toneelvereniging Vorie Vana uit Beerzerveld zet de laatste puntjes op de i voor de eerste uitvoeringen van het nieuwe stuk: Als de natuur zien gang giet. Een toneelstuk van Herman van der A, waarbij Chris Stuut de regie voor zijn rekening neemt.

Als bijna alle boerenbedrijven door natuurbeheer op het dorp zijn opgekocht, blijven er nog drie boerderijen, een kerk en een vervallen hotelletje over, de rest is allemaal ingeplant met heide. De drie overgebleven boeren zijn fel tegen natuurbeheer en als er dan ook nog twee vrijgezelle zusters uit de stad het hotelletje nieuw leven in willen blazen en er een schaapherder met schapen komt is de chaos compleet.

Op vrijdag 10 en op zaterdag 11 januari is de voorstelling te zien bij De Voorveghter in Hardenberg. Kaarten zijn nu al te bestellen via: 0523-280350 of via de website van De Voorveghter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.