Voetbalblok Dalfsen

S.V. Nieuwleusen verliest oefenwedstrijd van Hatto Heim

Voordat de bal weer gaat rollen voor het tweede gedeelte van de competitie speelde s.v. Nieuwleusen afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd in Hattem tegen de lijstaanvoerder van de 3e klasse C Oost, Hatto Heim. Nieuwleusen verloor de wedstrijd met 3-0. In de 1e helft was Nieuwleusen de betere ploeg en kreeg enkele goede kansen. Zo kopte Bas Evenboer net voorlangs en schoot Lars Gruben op de paal. Een doelpunt van Lars Gruben werd afgekeurd wegens buitenspel.
Na de hervatting was Hatto Heim de betere ploeg en scherper in de afwerking. De thuisclub liep uit naar een 3-0 voorsprong. De gasten kregen nog wel enkele kleine kansjes maar er werd niet gescoord. Zaterdag hervat Nieuwleusen de competitie met een thuiswedstrijd tegen CSVC uit Coevorden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

ASC’62: ‘een goede generale’

ASC’62 speelde op het Hoge Holt in Gramsbergen tegen de gelijknamige club. In de eerste helft een gelijk opgaande wedstrijd met weinig kansen. Ruststand 0-0. Na de hervatting was ASC’62 de betere ploeg. Na bijna een half uur volgde een heerlijke pass van Chiel Pasman op Matthijs van Gelder. Alleen voor de keeper scoorde hij beheerst. De 0-2 volgde kort erna. Een mooie actie van Van Gelder werd onreglementair onderbroken. Vanaf de stip scoorde Pasman. Vijf minuten voor tijd schoorde de thuisploeg tegen. Eindstand 1-2. Zaterdag volgt de competitie wedstrijd van ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen Vroomshoopse Boys.

Patrick Wijsman nieuwe hoofdtrainer v.v. Hoonhorst

v.v. Hoonhorst heeft met Patrick Wijsman met ingang van volgend seizoen een nieuwe hoofdtrainer in huis. De vereniging uit Hoonhorst en Wijsman zijn een verbintenis voor één jaar aangegaan met uitzicht op een verlenging. De 55-jarige Zwollenaar volgt Marcel Schokker op, die aan het einde van dit seizoen na drie jaar afscheid neemt als hoofdtrainer. Met Patrick Wijsman (in het bezit va TC2-diploma) haalt v.v. Hoonhorst een ervaren trainer met veel kennis in huis die in staat wordt geacht om de jonge groep spelers individueel en als team verder te ontwikkelen naar een hoger niveau. Er werd een contract getekend voor één seizoen met de wederzijdse intentie om langer met elkaar te gaan samenwerken. Zowel het bestuur als een afvaardiging van de spelersgroep hebben het vertrouwen in elkaar uitgesproken en zijn uiterst content met de samenwerking. Wij zijn van mening met Patrick een passende trainer te hebben gevonden voor de jonge selectie en wensen hem veel plezier en succes toe bij v.v. Hoonhorst.

Tekst: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.