Veterinnen OZC trappen al 12,5 jaar een balletje mee

OMMEN – Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In september 2007 wilden een aantal oud-voetbalsters graag een balletje trappen. Zo gezegd, zo gedaan. Op 6 september 2007 was de eerste training van de veterinnen van OZC een feit. In al die jaren werd er elke week getraind, maar ook regelmatig een wedstrijd gespeeld. Zelfs een aantal toernooitjes werden georganiseerd met andere verenigingen. Vele dames passeerden de revue en er zijn zelfs nog een aantal dames bij die al vanaf het begin meespelen.

Oud-leden welkom

Op 6 maart 2020 bestaan de veterinnen dus 12,5 jaar. Omdat niet iedereen er bij kan zijn wordt dit gevierd op 15 februari. De dames gaan eerst samen eten. Vanaf 21.00 uur zijn ook oud-leden welkom bij Jipp’s Pub om onder het genot van een drankje bij te praten en herinneringen op te halen.

Meedoen?

Momenteel trainen nog tien dames iedere week en een aantal dames van OZCVR25+ trainen vrolijk mee. OZCVR25+ zijn dames die om de 14 dagen nog in competitieverband spelen en als zij speelsters te weinig hebben, kunnen zij een beroep doen op de veterinnen. Belangstellenden die zin hebben om een keer mee te trainen kunnen zich aanmelden. De trainingen zijn op donderdagavond van 20.30 tot 21.30 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.