Home / / USV oefent voor herstart seizoen

USV oefent voor herstart seizoen

NIEUWLEUSEN – Na een korte break begint USV op dinsdag 7 januari met de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. USV hervat de competitie op zondag 26 januari met een thuiswedstrijd tegen Steenwijk.

Eerst staan er nog drie oefenwedstrijden op de kalender: Zaterdag 11 januari, aanvang 14.00 uur: USV- FC Wolvega (Noord 2e klas zaterdag), zondag 19 januari, aanvang 14.00 uur: USV- Wacker (Noord 4e klas zondag) en dinsdag 21 januari, aanvang 19.30 uur: sc Rouveen- USV (Oost 3e klas zaterdag).

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.