Uitnodiging ledenvergadering Oranjevereniging

DALFSEN – De Oranjevereniging Dalfsen nodigt haar leden uit om de jaarlijkse ledenvergadering bij te wonen. De vergadering wordt gehouden op dinsdag 4 februari en start om 19.00 uur bij het Hof van Dalfsen.

Op de agenda staat het bespreken van het jaarverslag van de secretaris en het financiële jaarverslag over 2019. Ook geeft het bestuur een toelichting op het programma van 2020. De Oranjefeesten vinden plaats van woensdag 22 april tot en met maandag 27 april 2020 op het evenemententerrein in Dalfsen.

Activiteiten als de drakenbootrace, optocht en de cabaretavond staan weer op het programma. Het doel is om ook in 2020 een programma te realiseren met activiteiten waar jong en oud(er) van kan genieten. Meer informatie over het definitieve programma wordt op korte termijn bekend gemaakt. De Oranjevereniging is te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en DalfsenNet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.