Tom van Zanten wint 14e darttoernooi ASC’62

DALFSEN – Tom van Zanten bleek vorige week de beste darter van de 14e editie van het tweedaagse jaarlijkse darttoernooi van voetbalvereniging ASC’62. Vrijdagavond streden 26 koppels om de prijzen en zaterdag tijdens het singlestoernooi hadden 56 deelnemers hun pijlen geslepen. Er werd fel gestreden om de bekers en titel ‘beste darter’ van ASC’62.

Gespeeld werd op veertien borden in zeven poules. De grote finale (winnaarspoule) bij de koppels ging in een zinderende finale tussen het team van Zanten (Tom en Ernst van Zanten) en het team Bakkie en Pasman (Sander Bakhuis en Chiel Pasman). Team van Zanten won met 4-3. Winnaar van de verliezers ronde was het duo K&K (Kloppenburg & Knol). De hoogste uitgooi (130) kwam op naam van Sander Bakhuis. Bij de singles was er een goede finale tussen Tom van Zanten en Sander Bakhuis. Ook deze keer was Tom van Zanten te sterk voor ‘Bakkie’, hij won de finale overtuigend met 6-2. In de verliezersronde streden Niek Sterken en Bokito (Frank Borger) tegen elkaar. Bokito won na een goede score. De activiteitencommissie van ASC ’62 is tevreden over het geslaagde darttoernooi. Wel kregen zij hulp van ‘dartkenner’ Antoine Feijen, die ook dit jaar weer voor een strakke regie zorgde.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.