TCO reikt pluim uit aan Jules de Fretes

OMMEN – Onder de eigen leden van Tennis Club Ommen is een enquête gehouden waarin men de vrijwilliger van het jaar 2019 kon benoemen. Voor TCO een nieuwe manier om aandacht te besteden aan de onbetaalbare vrijwilligers. Tijdens de ledenvergadering is de pluim uitgereikt aan Jules de Fretes.

Hij is al jaren op diverse fronten zeer actief binnen de club en de laatste jaren met name binnen de commissie behoud en werving van nieuwe leden. Hij spoort mensen aan actief te worden, vangt nieuwe leden op, zorgt de eerste maanden voor de begeleiding en leert ze de eerste beginselen van de tennissport. Hij zorgt ervoor dat men zich thuis gaat voelen bij TCO.

Als blijkt van waardering ontving Jules uit handen van voorzitter Richard Smits een prachtige vaas met een pluim. Deze vaas met TCO-logo is ontworpen en gemaakt door Thea Dijkema, een trouw lid van TCO en keramiste van Beeldentuin Witharen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.