Supportersvereniging OZC reikt traditionele prijzen uit

OMMEN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van v.v. OZC, op zaterdag 4 januari, heeft de Supportersvereniging OZC weer de traditionele prijzen uitgereikt.Voordat het in een bomvolle kantine tijd was voor de reeds bekende Merjenburgh Bokaal en de Blundertrofee, was het eerst tijd voor een nieuw fenomeen.

Aangezien OZC sinds jaar en dag een florerende damesafdeling heeft, was het eigenlijk onlogisch dat er nooit aandacht werd besteed aan de speelster van het jaar. Alle reden om hier mee te beginnen dus. Op basis van beoordelingen van de technische staf gedurende het seizoen 2018/2019 is de beste speelster van Dames 1 van dat seizoen tot stand gekomen. De winnares die met de nieuwe bokaal aan de haal ging was Tanja Hamhuis. De komende tijd zal worden gezocht naar een passende naam voor deze bokaal.

Hierna was het tijd voor de uitreiking van de 22ste Merjenburgh Bokaal, de prijs voor de speler van het jaar. Traditioneel wordt deze prijs uitgereikt door door iemand van de familie Merjenburgh. Dit jaar werd dit gedaan door Frank Merjenburgh. Hij is zowel speler van OZC 1 als de kleinzoon van de naamgever van de bokaal, Berend Jan Merjenburgh. Bijzonder hierbij was dat Frank zelf derde eindigde in deze verkiezing, die tot stand komt door wekelijkse beoordelingen van supporters. Uiteindelijk bleek de winnaar en speler van het seizoen 2018/2019 Harm Jan Tip en hij nam dan ook trots de mooie bokaal in ontvangst en werd tevens vereeuwigd op de ‘wall of fame’ in de kantine.

Na deze serieuze prijzen was het weer tijd voor de traditionele cabareteske afsluiter van de nieuwjaarsreceptie. Alweer voor het 17e jaar was het tijd voor de Blundertrofee. Nadat oud winnaar Wim Scholman de prachtige bokaal terug op het podium bracht, was het tijd voor de presentatie van de genomineerden. De drie blunders werden uitgebreid gedeeld met het publiek en hierna werd middels de applausmeter de winnaar bekend. De eer ging dit jaar naar John Seine die in een melige bui zijn teamgenoten zijn nieuwe boxershort wilde showen. Dit bleek, tot grote hilariteit van zijn teamgenoten een voor hem veel te klein maatje van een teamgenoot. Na het officiële gedeelte was het tijd voor een gezellige borrel om het nieuwe jaar in te luiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.