Home / / Stichting weekje weg zoekt begeleider vakantieweken

Stichting weekje weg zoekt begeleider vakantieweken

OMMEN – Voor de komende zomervakantie is Stichting Weekje Weg op zoek naar vrijwilligers die de vakantieweken van (een)oudergezinnen met een minimum inkomen willen begeleiden. De vakantieweken vinden plaats op recreatieterreinen in Nederland (waaronder in Ommen).

De vrijwilliger draagt, samen met twee andere vrijwilligers zorg voor een soepele verloop van deze vakantieweek zodat de ouders en de kinderen heerlijk kunnen genieten. Vooraf ontvangen de vrijwilligers een training om goed voorbereid te zijn.

Wil je een week in de zomervakantie nuttig en een keer anders besteden, meld je dan aan of vraag om meer informatie. Op zaterdag 21 maart is de introductiedag voor nieuwe vrijwilligers. Meer informatie en aanmelden via info@stichtingweekjeweg.nl of bel op maandag of dinsdag naar 0577-406231.

www.stichtingweekjeweg.nl

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.