Slimmer afvallen bij Kontrast

(Advertorial)

Met het programma ‘Slimmer Afvallen’ van Kontrast Sport & Wellness ben je verzekerd van 7 tot 10 kilo gewichtsverlies in de eerste drie maanden van het nieuwe jaar. Met voedingsschema’s van Body-Support, 2 x per week sporten op de Milon Cirkel bij Kontrast en 1 x sporten naar keuze kom je geleidelijk weer op je ideale gewicht terwijl je steeds fitter wordt.

Verkeerd eten in combinatie met te weinig bewegen zorgt dat je gezondheid achteruit gaat; je gewicht neemt toe, je hebt minder energie, je slaapt minder goed en je kunt minder goed omgaan met stress. Op langere termijn kunnen makkelijker chronische ziektes ontstaan. Verkeerd eten betekent niet altijd te veel eten, maar ook vaak te weinig eten, op verkeerde momenten en in verkeerde samenstelling. Kontrast gaat daarom werken met de voedingsschema’s van Body Support. Voor iedere deelnemer wordt een persoonsgericht voedingsschema voor iedere dag uitgewerkt met gewoon eten uit de supermarkt waar het hele gezin van mee kan eten, inclusief de boodschappenlijst voor de hele week, maar precies zo samengesteld dat je alle voedingsstoffen voldoende binnenkrijgt. Je kunt kiezen uit allerlei menutypes zoals normaal, puur, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, feestdagenmenu, seizoensmenu’s enz.. Nooit hongeren, maar altijd een verzadigd gevoel.

Sporten op de Milon Cirkel geeft veel extra’s; de training duurt slechts 35 minuten, je kunt altijd terecht, de apparaten stellen zich vanzelf in op je lichaamsafmetingen en op het aantal kilo’s, dus veilig en makkelijk. Door de extra belasting op de terugweg van de beweging train je ook nog eens intensiever en neemt je kracht en spiermassa extra snel toe.

Je voedingsschema’s en de drie sportmomenten in de week zorgen ervoor dat je metabolisme (het kampvuur) steeds verder aangewakkerd wordt, zodat je veel calorieën kunt verbranden en er een hoop energie uit haalt. Het is voor de meeste mensen een verandering van leefstijl, maar het werkt bij iedereen. Je went aan je nieuwe gewoontes en na een paar maanden wil je niet anders meer. Je hebt namelijk gemerkt dat je je gewicht weer onder controle hebt, dat je meer energie hebt, dat je weerstand is toegenomen, dat je beter slaapt en dat stress geen vat meer op je krijgt.

Kontrast biedt het programma dat drie maanden duurt tijdens de actieweken van 6 t/m 20 januari aan voor 85 euro per maand, inclusief intake, metingen, elke 14 dagen body-analyses en een coachgesprekje, voedingsschema’s voor iedere 14 dagen vooruit, boodschappenlijst voor een hele week, een handige app waar je alles op kunt volgen en onbeperkt trainen in Kontrast. Ben jij klaar voor verandering? Schrijf je in tijdens de actieweken en neem de regie over je gezondheid weer in eigen handen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.