Shoes by Stef sluit haar deuren

OMMEN – Shoes by Stef, gevestigd aan de Brugstraat 29 in Ommen, heeft besloten om de huur van het pand niet te verlengen. “Het was een moeilijke beslissing en ik heb er nachten van wakker gelegen”, aldus Stephanie Bruin, eigenaresse van de winkel. “Op een gegeven moment kom je op het punt dat je de huur gaat verlengen of opzeggen. Er zijn een aantal factoren die op dit moment spelen: De economie is nog erg grillig en de detailhandel is landelijk een zorgwekkende sector.”

Drie jaar geleden opende Stephanie op 3 mei 2017 de deuren van Shoes by Stef. Een schoenenwinkel met een eigenwijze collectie, die Stephanie zelf samenstelt. In de winkel is een groot assortiment aan schoenen te vinden. Hip, stijlvol, makkelijk, goede schoenen en voor iedereen wat wils. Ook zijn er leuke accessoires, zoals tassen, sokken, haarbanden, oorbellen en nog veel meer leuke hebbedingetjes te koop. De winkel is op maandag en dinsdag gesloten ter voorbereiding op de opheffingsuitverkoop.

Woensdag 8 januari begint de opheffingsuitverkoop en de deuren zullen in april definitief sluiten. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend en op vrijdagavond is er koopavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.