Schietsport Vereniging Nieuwleusen huldigt haar kampioenen

NIEUWLEUSEN – Onlangs heeft de Schietsport Vereniging Nieuwleusen tijdens de jaarlijkse ledenvergadering de clubkampioenen gehuldigd. De huldiging werd gedaan door één van de oudste actieve leden die na een periode van ruim 62 jaar te hebben geschoten zijn geweer aan de wilgen hangt.

Het gaat hier om Freek Koelma die voor vele leden een nestor was in het met een luchtgeweer schieten. In de jaren ’60 is hij meermalen Nederlands kampioen geweest en heeft deelgenomen aan Europese kampioenschappen waar hij ook diverse goede resultaten heeft bereikt. Mede door de afnemende gezondheid van zijn vrouw was het schieten niet meer te combineren. Na een korte speech heeft hij de kampioenen gehuldigd.

Verder kon de wedstrijdsecretaris van de vereniging melden dat de inschrijving voor het recreatietoernooi weer is geopend. Men kan zich via de website inschrijven. Ook het kruisboogschieten wordt dit jaar weer in competitieverband voortgezet. Een ieder die mee wil kan doen kan een keer vrijblijvend meeschieten op de maandagavond.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.