Saam Welzijn zoekt vrijwilligers voor hulp bij belastingaangifte

REGIO – In de maand maart is Saam Welzijn voornemens om de jaarlijkse hulp bij het invullen van de belastingaangifte te organiseren in de diverse kernen van de gemeente Dalfsen. Dit jaar niet alleen in Dalfsen en Nieuwleusen maar ook in de Mozaïek te Lemelerveld.

Om deze service en hulp goed te organiseren is het belangrijk om voldoende deskundige vrijwilligers beschikbaar te hebben. Mensen die een administratieve achtergrond hebben en zich willen inzetten voor deze service zijn van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met Saam Welzijn: 0529-793012 of mail naar: j.bos@saamwelzijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.