Saam Welzijn start cursus Nordic Walking

DALFSEN – Op woensdag 5 februari start er een cursus Nordic Walking in Dalfsen. Deze cursus bestaat uit zes lessen en het wordt gegeven door Ina Linthorst, een deskundig docent op dit terrein. Wat is Nordic Walking?

Het is een intensieve manier om het lichaam te trainen tijdens het lopen. Door het gebruik van de juiste techniek en goede Nordic Walking stokken kunnen de conditie en het uithoudingsvermogen sterk worden verbeterd. Nordic Walking zorgt ervoor dat het wandelen effectiever wordt doordat de rug-, schouder- en armspieren tijdens het wandelen intensief worden gebruikt. Tijdens de goed uitgevoerde techniek worden de spieren in nek, schouders en armen doorlopend aangespannen en ontspannen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Saam Welzijn; 0529-793012 of via: info@saamwelzijn.nl
De cursus gaat van start, als zich minimaal zes mensen hebben aangemeld. De start is op woensdag 5 februari om 9.15 uur aan de voorkant van het Oude Station in Dalfsen. Deelnemers dienen over eigen stokken te beschikken. Een les duurt 1 uur waarvan 45 minuten les en 15 minuten koffie drinken bij het Oude Station.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.