S.V. Nieuwleusen MO17-1 Kampioen

NIEUWLEUSEN – Tijdens de voorlaatste wedstrijd van S.V. Nieuwleusen MO17-1 werd in eigen huis het kampioenschap behaald. In Zwolle werd de belangrijke wedstrijd tegen medetitelkandidaat HTC MO17-1 gespeeld. De andere titelkandidaat Dwingeloo speelde eerder op de dag uit in Ommen, waar het verrassend onderuit ging. Hierdoor moest er in Zwolle worden gewonnen om het kampioenschap binnen te halen. Helaas werd er niet gescoord en bleef het 0-0. De inhaalwedstrijd tegen Ruinerwold MO17-1 moest het dan ook gaan worden. Een gelijkspel zou voldoende zijn, gezien het doelsado van de Oranje leeuwinnen. Het werd tegen Ruinerwold een spannende pot voetbal. De vele trouwe oranjesupporters langs de lijn deden de meiden goed. In een vooral spannende tweede helft won het team met 2-0.

Foto | V.l.n.r. achterste rij: Corina Wierbos (trainster), Hermy Bredewold (leidster), Loes Veurink, Celine Pot, Keanny Vink, Moniek Spijker, Leonie Santing, Wyanne Bonen, Laurie Hoekstra, Marion Veerman, Fleur in ‘t Veld, Maren Roos, Marlon Nijlant, Linda Snijder, Willemien Weits (leidster) V.l.n.r. voorste rij: Mandy Kasper, Marloes Bredewold, Nadia van Oenen, Annabel Kaal, Liset Harink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.