Home / / Proefles ‘muziek voor jongens’ in Dalfsen

Proefles ‘muziek voor jongens’ in Dalfsen

DALFSEN – Jongens vanaf groep 3 worden uitgenodigd om een proefles te volgen voor de basiscursus ‘Muziek voor jongens’ die in januari weer van start gaat. Deze proefles wordt gehouden op donderdag 16 januari van 18.30 tot 19.00 uur in de muziekstudio bij Van Linghenhof 16 in Dalfsen.

De cursus wordt gegeven door muziekdocent Henk Ophoff. Sfeer en persoonlijke aandacht staan voorop bij de wekelijkse lessen. Al vanaf het begin leren de jongens liedjes spelen op een instrument. Voor inlichtingen en opgave: ophoff-h@home.nl.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.