Plankenkoorts speelt ‘Bij ons aan de grens’

LEMELERVELD – Op woensdag 22 en op zondag 26 januari treedt Plankenkoorts op in Zaal Reimink, waar de toneelvereniging de klucht ‘Bij ons aan de grens’ vertolkt, geschreven door Stef Hudepohl.

Het verhaal speelt zich af op het station van het grensdorp Hardhuizen, waar Wim ter Schure de stationschef is. De laatste tijd raakt hij steeds meer over zijn toeren: Op de een of andere manier worden er via zijn station illegale werknemers over de grens gesluisd. De nieuwe burgemeester van het dorp oefent zware druk op hem uit om er een eind aan te maken. Gelukkig ontpopt de stationschef zich tot een tweede Sherlock Holmes, die geen middel uit de weg gaat om achter de waarheid te komen. Wie is de mensensmokkelaar van Hardhuizen? Is het de zwerfster die elke nacht op het station slaapt? Of weet zangeres Annelies Vonk er meer van? Sinds wanneer komen er toeristen naar Hardhuizen? En de conducteur, Douwe Donker, heeft zijn naam en uiterlijk ook al niet mee…

Een kaartje kost 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor de jeugd t/m 16 jaar. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de entree. Ongeveer een week voor tijd start de voorverkoop waarbij de kaartjes tegen 20 procent korting kunnen worden gehaald bij Cafétaria Zwakenberg en Blitsspul in Lemelerveld. Aanvang (beide voorstellingen) 14.00 uur in Zaal Reimink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.