Partijleider Gert-Jan Segers (ChristenUnie) naar het Vechtdal

HARDENBERG – Gert-Jan Segers, partijleider van de ChristenUnie, komt op 3 februari naar Hardenberg. In aanloop naar de verkiezingen van 2021 bezoekt Segers elke provincie. In alle twaalf provincies vindt een ’talkshow’ plaats. NPO-journalist Wim Eikelboom leidt het gesprek.

Als locatie is het Alfa-College in Hardenberg gekozen. “De komende maanden schrijven we aan ons verkiezingsprogramma en daarvoor wil ik graag horen waar het hart van mensen klopt”, laat Segers weten. “Juist in Overijssel bestaat noaberschap. Mensen in gemeenschappen zien naar elkaar om. Ik ken Nederland als een land waar we echte aandacht hebben voor onze naasten. Die sterke kant van ons land wil ik vasthouden.”

Segers trapt zijn provinciale tour af in Overijssel. Iedereen is welkom om aan te sluiten bij het gesprek. Vanaf 19.30 zijn de deuren geopend. Om 20.00 begint het zaalprogramma. Tijdens de avond is er de gelegenheid om zelf onderwerpen aan te dragen.

Aanmelden kan via www.christenunie.nl/ingesprek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.