Home / / Oproep: Heeft u nog DE-punten in de la liggen?

Oproep: Heeft u nog DE-punten in de la liggen?

REGIO – Ieder jaar wordt er een grote landelijke reünie voor Indiëveteranen en hun begeleiders uit het gehele land gehouden. Voor de speciale loterij op deze dag, kan de organisatie nog best wat leuke prijzen gebruiken. Met prijzen uitgekozen van de ingeleverde DE-punten bezorgt u, de eens zo stoere oud-strijders, een groot plezier. Bij reacties via de mail ontvangt u na afloop van de reünie een digitale nieuwsbrief met een verslag en foto’s van deze dag. Reacties kunnen gestuurd worden naar marianne.lankhuizen@gmail.com.

www.sepatoeroesak.nl

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.