Oliebollentoernooi MHC Dalfsen

DALFSEN – Op zaterdag 18 januari houdt Mixed Hockey Club Dalfsen het traditionele oliebollentoernooi. Dit is een hockeytoernooi op een klein veld waarbij in teams van zes tegen zes wordt gespeeld. Iedere wedstrijd duurt vijftien minuten. Iedereen die het leuk vindt om te hockeyen mag meedoen. Voor belangstellenden die geen hockeyervaring hebben, maar het eens willen proberen is dit een mooie gelegenheid om zich aan te melden.

Het jaarlijkse oliebollentoernooi kent intussen een lange geschiedenis. Centraal staat sportief en ontspannen genieten van onderlinge partijtjes en de dampende schaal met oliebollen. De afronding bestaat uit een nieuwjaarspraatje van de voorzitter en de nieuwjaarsborrel. Het oliebollentoernooi vindt plaats op de Gerner Es in Dalfsen van 12.15 uur tot 15.30 uur. Kosten: 3 euro per deelnemer. Inschrijving: voor hele teams en voor individuele deelnemers via oliebollentoernooi@mhcdalfsen.nl, uiterlijk zondag 12 januari 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.