Home / / NK Sambo in Dalfsen

NK Sambo in Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag werd in de Trefkoele+ in Dalfsen het NK Sambo en Combat-Sambo georganiseerd. Deze vorm van ‘zelfverdediging zonder wapens’ stijgt steeds meer in populariteit in Nederland. Dit was ook te merken aan het deelnemersveld.

Er zijn nog niet genoeg deelnemers voor elke leeftijd- en gewichtsklasse, maar er is wel steeds meer strijd op de ronde sambo-mat. De FIAS is hard aan het proberen om Sambo op de Olympische Spelen te krijgen van Parijs in 2024.

Het kampioenschap is een mooie opstap naar de Dutch Open Sambo & Combat-Sambo, dat op 14 maart wordt georganiseerd in de Trefkoele+. Bij het toernooi worden zo’n driehonderd deelnemers uit twintig landen verwacht.

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.