Nieuwjaarsreceptie bij OVC ‘21

OMMEN – OVC`21 begint zondag 5 januari het jaar 2020 met een sportieve activiteit. De snertloop is een hardloopevenement voor elke leeftijdscategorie. Hoeveel je loopt bepaal je zelf. Gezelligheid en elkaar weer even zien staan voorop.

Voor wie mee wil doen met de snertloop: om 12:15 uur verzamelen in clubhuis De Spil, gelegen op sportpark Westbroek. Een kwartier later klinkt het startschot! Wie de eer heeft de lopers te mogen wegschieten blijft nog even geheim.

Na afloop is er voor elke deelnemer een eigengemaakt kop snert, welke al meer dan dertig jaar wordt bereid door keukenprinses Miny Kortman en keukenprins Jan Henk Pasman. Dat wordt smikkelen, smullen en weer op krachten komen in clubhuis De Spil. Het is bijna niet voor te stellen, maar voor wie geen snert lust, geen paniek, een bakje patat of broodje kroket mag ook.

Deze sportieve gebeurtenis wordt om 14.00 uur gevolgd door de traditionele nieuwjaarsreceptie. Deze bijeenkomst wordt geopend door voorzitter Gerard Habers, die zal terugblikken en vooruitblikken op voorbij, dan wel komende gebeurtenissen binnen de club. Hierna volgt de huldiging van de jubilarissen. Herman Kortman is al een halve eeuw verbonden aan de club. Ben Koenen, Erwin Dankelman, Eric-Jan Regtuit en Stijn Schuurman liefst 25 jaar. Verder wordt de tussenstand van het doelpuntenfestijn voor het seizoen 2019/2020 bekend gemaakt, maar ook de winnaar van het seizoen 2018/2019.

Verder is de nieuwjaarsbijeenkomst vooral bedoeld als een gezellig samenzijn van leden, sympathisanten en donateurs, plus de kans om elkaar een voorspoedig en sportief 20202 toe te wensen. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Zie www.ovc21.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.