Nieuwjaarsbijeenkomst van Zonnebloem

DALFSEN – Op 10 januari hield de Zonnebloem, afdeling Dalfsen haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst in De Overkant. Aanwezig waren ongeveer 90 gasten; vrijwilligers en overige belangstellenden. Zij werden verwelkomd met koffie en koek.

De voorzitter ging in zijn openingswoord in op de missie van de Zonnebloem: het verrijken van het leven van mensen met een lichamelijke beperking en het voorkomen van eenzaamheid. Hij constateerde dat de activiteiten van de afdeling Dalfsen daar precies bij passen. Dankzij een groep enthousiaste vrijwilligers floreert het bezoekwerk. De activiteiten worden mogelijk gemaakt door onder meer de Dalfser middenstand en de opbrengsten van de loterij.

Daarna volgende een optreden van Linguenda, een voorstelling door Paul uit Amersfoort. Met cabaret en muziek nam hij de aanwezigen op een grappige manier mee naar vroegere tijden.

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.