Nieuwe outfit voor veteranen OVC ’21

OMMEN – De voetbalveteranen van OVC ’21 lopen er weer piekfijn bij, dankzij Dorieke en Bert Zielman. Het stel, bekend van café Calluna, een gezellige pleisterplaats op de grens van Ommen en Dalfsen, is al enige jaren sponsor van het 45+ team. Niet alleen de spelers dragen de naam van het café uit, de elftalleiders Gerrit van Elburg en Hans Bakker lopen er dankzij de twee weldoeners eigentijds bij, in een flitsende ‘hoodie’ met opdruk.

Om blijk te geven van hun waardering bracht vrijwel de gehele 45+ selectie zaterdag een bezoek aan het café en trakteerden Dorieke en Bert op bloemen en een ingelijst shirt. En dan nu de knipoog – vanzelfsprekend zijn de tenues op passende wijze ingewijd, plaats van handeling was tenslotte een café, daar kom je niet om je fiets op te poetsen of een tros bananen te scoren.

Zie www.ovc21.nl en www.cafecalluna.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.