Nestkastactie voor Duchenne Heroes weer van start

OMMEN/VINKENBUURT – De Nieuwe Weg in Vinkenbuurt is een werkplaats voor mensen met een beperking en met een afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met Clockworks maken en verkopen de medewerkers, nestkastjes ter bestrijding van de eikenprocessierups. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel: Duchenne Heroes.

Duchenne is een progressieve spierziekte. De spieren, de longen en het hart gaan langzaam achteruit. Op de werkplaats werken drie jongeren met Duchenne. Duchenne Heroes zamelt geld in voor het Duchenne Parent Project. Zij doen onderzoek naar medicijnen en behandelingen om mensen met Duchenne een beter en langer leven te bieden. Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit goede doel en tegelijkertijd de processierups bestrijden? Schaf dan een nestkastje aan. Ze kosten 10 euro per stuk, hiervan gaat 2,50 euro naar het goede doel. Bel voor meer informatie naar: 0523-657727 of mail naar: info@clockworks10.nl. Het adres is: Nieuweweg 10 in Vinkenbuurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.