Natuurbad Lemelerveld verder als Natuurlijk Heidepark

Martin Zwakenberg - .

LEMERVELD – Tijdens de Nieuwjaarsduik in Lemelerveld, waarvan de organisatie in handen was van de Vrienden van de Sprokkelaars, is de nieuwe naam van het natuurbad bekend gemaakt. Vanaf nu gaat de multifunctionele locatie verder onder de naam Natuurlijk Heidepark.

Natuurbad Heidepark, de voormalige naam, voldeed niet meer, aangezien er op de Lemelerveldse locatie veel meer te doen is. Er kan als vanouds gezwommen en gespeeld worden, maar er is nu ook een kabouterbos met kabouterhuisjes en een kabouterpad. Ook komt er een compleet nieuw klimbos dat nog gebouwd moet worden. De financiële middelen hiervoor zijn nog niet helemaal geregeld, maar Natuurlijk Heidepark heeft er alle vertrouwen in dat het aankomende zomer geopend kan worden. Ook het hoofdgebouw ondergaat de komende jaren een metamorfose. De entree wordt aangepast, de kiosk vernieuwd en er komt een serre waar bezoekers van een hapje en drankje kunnen genieten.

De nieuwe naam ‘Natuurlijk Heidepark’ is een pakkende naam, waarin de naam Heidepark, de oorsprong, terugkomt. De naam fungeert als kapstok voor alle activiteiten die er te doen zijn: klimmen, spelen en zwemmen in een natuurlijk gebied bij het dorp. Behalve een nieuwe naam is er ook een nieuw logo. Sick Communication uit Raalte ontwierp het logo; T&F Reclame maakte het spandoek.

Foto Martin Zwakenberg

Meer foto's

Martin Zwakenberg - .
Martin Zwakenberg - .
Martin Zwakenberg - .
Martin Zwakenberg - .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.