Home / / Muziek van vinyl in Club 2000

Muziek van vinyl in Club 2000

NIEUWLEUSEN – De eerstvolgende avond van Club 2000 in Kulturhus De Spil vindt plaats op dinsdag 14 januari. Deze avond wordt verzorgd door medewerkers van het Grammofoonmuseum in Nieuwleusen.

‘Samen muziek luisteren is gezelliger dan alleen’. Dat is het uitgangspunt van Anneke Huisman en Silvia Chierandjoe. Zij namen begin dit seizoen het initiatief tot Club 2000, een maandelijkse avond – steeds op de tweede dinsdag van de maand – waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar muziek uit de Top 2000 de gemeenschappelijke deler is. De avonden worden begeleid door Saam Welzijn en er wordt elke keer gezorgd voor een andere invalshoek. Ditmaal wordt er muziek gedraaid van originele vinylplaten, zowel van singles als LP’s. Bezoekers mogen ook zelf hun favoriete vinylschijf meenemen. Die wordt dan als het even kan, ook ten gehore gebracht.

De avond begint om 19.30 uur in het grand-café van kulturhus De Spil in Nieuwleusen. De entree is gratis, evenals de koffie. Anneke Huisman opent de avond met een zelfgeschreven column, waarna aansluitend de muziek klinkt. De avond duurt tot 21.00 uur, met een uitloop naar 21.30 uur. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met de organisatie van de avond. Deze vrijwilligers kunnen zich ter plaatse aanmelden.

Lees ook

Felicitaties voor diamanten echtpaar Stad – Jansen

BEERZERVELD – Burgemeester Hans Vroomen heeft het echtpaar Stad – Jansen op 28 april gefeliciteerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.