Home / / Mopperontbijt in de bibliotheek Ommen

Mopperontbijt in de bibliotheek Ommen

OMMEN – Eend is mopperig! Niemand wil met haar spelen. Boven haar hoofd hangt een wolk die steeds donkerder wordt. Wie maakt Eend weer vrolijk?

Zo gaat het boek Moppereend, het prentenboek van het jaar 2020. Tijdens de Voorleesdagen houdt de Bibliotheek Ommen een voorleesontbijt voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Wethouder Ko Scheele komt voorlezen uit het boek over de chagrijnige eend. Het begint om 10.00 uur met een lekker ontbijtje. Meedoen is gratis, maar aanmelden is nodig want er zijn 25 plekjes.

Voorlezen is fijn en gezellig, en bovendien belangrijk. Het is goed voor de taalontwikkeling. Lees kinderen voor en ze lezen later beter, en met meer plezier. Daardoor begrijpen ze teksten beter, en hebben ze meer succes op school. Aanmelden voor het Voorleesontbijt kan via de website van de Bibliotheek Salland.

31

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.