Leusense Conferentie

NIEUWLEUSEN – Dr. M.J. Kater (CGK) geeft op vrijdagavond 24 januari (gewijzigde datum) een lezing met als titel: ‘Het medicijn voor een kerk met uitputtingsverschijnselen’. Hierbij gaat het om het medicijn dat door de schrijver van de brief in het Bijbelboek aan de Hebreeën wordt aanreikt. Het is een medicijn voor een kerk die volgens deze brief uitgeput blijkt te zijn. Wat dat medicijn is? Dat legt de spreker uit tijdens de lezing. Na afloop is het mogelijk elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/thee. Iedereen jong en ouder, is van harte welkom. De toegang is gratis (er is wel een collecte). Aanvang om 20.00 in de Maranathakerk, Burg. v.d. Grondenstraat 73 in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.