Klaas Oldenkamp en Piet van Lingen benoemd tot ereleden van de lokale partij VOV

OMMEN – Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Volkspartij Ommen Vooruit (VOV) zijn Klaas Oldenkamp en Piet van Lingen benoemd tot ereleden van de partij. Piet van Lingen en Klaas Oldenkamp zijn beiden leden van het eerste uur en nauw betrokken bij deze lokale partij van Ommen.

Tekst/Foto: Gina van Elburg

Fractievoorzitter Gerrit de Jonge roemde beide heren vanwege hun inspanningen voor de lokale politiek in Ommen. Op diverse niveaus hebben beide heren zich verdienstelijk gemaakt en werden daarom, op voordracht van het bestuur, benoemd tot ereleden.

Klaas Oldenkamp was zichtbaar ontroerd toen hij de oorkonde uit handen van De Jonge in ontvangst mocht nemen. Al vanaf 1998 is Klaas Oldenkamp actief in de lokale politiek en ondanks dat hij afhankelijk is van zijn rolstoel en nog meer van zijn vrouw Rikie, heeft zijn handicap hem nooit weerhouden zijn activiteiten te voort te zetten. Hij was onder meer voorzitter van het Ommer Overlegorgaan Gehandicaptenbeleid (OOG) en lid van de WMO raad. Daarnaast heeft hij zich enorm ingezet voor gelijke kansen voor alle inwoners om aan de samenleving deel te nemen.

Door omstandigheden was Piet van Lingen niet aanwezig tijdens de uitreiking maar de gehele vergadering was het er over eens dat ook Van Lingen de oorkonde en benoeming tot erelid ruimschoots heeft verdiend.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.