Home / tweetpost / Inloopuurtje bij LPO

Inloopuurtje bij LPO

OMMEN – Ook in het nieuwe jaar houdt de LPO weer regelmatig een inloopuurtje voor alle inwoners van de gemeente Ommen. Het eerste inloopuurtje van 2020 wordt gehouden op maandag 13 januari van 19.30 tot 20.30 uur in het gemeentehuis aan de Chevalleraustraat. Op de agenda van de komende commissievergadering gaat het onder andere over de eikenprocessierups en de bestemmingsplannen voor Driehoekweg 23 in Stegeren, Ds. Berkhofweg in Lemele en Larinkmars in Varsen.

Iedereen is welkom.

 

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.