Informatiebijeenkomst over warmtepompen

DALFSEN – Bewust Wonen van Groen Gebogen geeft op 23 januari een informatiebijeenkomst over warmtepompen. Deze avond komen alle voors en tegens over warmtepompen aan bod.

Met het oog op de energietransitie zijn steeds meer mensen op zoek naar geschikte alternatieven. Het installeren van een warmtepomp is er één van. Met wisselend succes. Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp en welk type warmtepomp past daarbij? Wat zijn de voor- en nadelen van een geïnstalleerde warmtepomp en wanneer is het voor mij een interessante optie?

Jan Nieuwveld neemt u mee in de wereld van warmtepompen. Hij heeft veel kennis van warmtepompen en is eigenaar van SEINENERGIE adviesbureau voor duurzame ontwikkeling. Het belooft een informatieve en praktische avond te worden, waarin ruimte is om vragen te stellen. Aanvang 20:00 uur in de Trefkoele+.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.