Home / / Gymgroep heeft ruimte voor nieuwe deelnemers

Gymgroep heeft ruimte voor nieuwe deelnemers

NIEUWLEUSEN – In de Olmen aan het Oosterveen 21 in Nieuwleusen wordt iedere woensdagochtend seniorengymnastiek gegeven o.l.v. de deskundig en ervaren gymdocent Annemiek Romijn.Seniorengym is een bijzondere manier van gymnastiek. De bewegingen zijn gevarieerd en specifiek. Goed en verantwoord bewegen maakt niet alleen fit, maar versterkt ook de spieren en zorgt ervoor dat de beweeglijkheid in de gewrichten goed blijft.

Bij de eerste groep op de woensdagochtend van 9.00 – 10.00 uur is ruimte voor nieuwe deelnemers. Als u fit wilt blijven en uw spieren en gewrichten in goede conditie wil houden dan bent u van harte welkom. Voor aanmelding kunt u bellen of mailen naar Saam Welzijn, 0529-793012 of j.geerts@saamwelzijn.nl

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.